rhcreate 2012.08.27. 23:08

Kezdjünk neki: mivel, és hogyan?

Az első kérdés mindig a: "mivel?" Ez után merül fel csak a "hogyan?" kérdése. Mint ahogy blogmotorból is van számtalan, így grafikus programból is. Mindegy mit használunk ,de ha igazán jó eredményt akarunk akkor - szerintem - a vektorgrafikát részesítsük előnyben. Már csak azért is, mert manapság ez a trendi.

S ha már hajszálpontos grafikáról beszélünk akkor az Adobe neve megkerülhetetlen. Persze itt is két tábor van: aki rajong érte, és aki utálja, mert nem érti a lényegét. Én is csak nemrég ismerkedtem vele össze behatóbban. Azóta csodálom...

Valami olyasmi mint amikor a szemüveges lány mögött meglátod "A Csajt"....

Szóval ha Adobe akkor Photoshop az első válasz.Én nem ezt, hanem az Illustrator CS6-ot fogom használni majd a posztok nagytöbbségében.

Mert persze vannak egyszerűbb, ingyenes és könnyen használhatónak tűnő progik és weblapok, amik jónak tűnnek és gyorsnak tűnnek és pikk-pakk összeraknak egy sablonlogót. De ha kettő közti eredményt összehasonlítjuk: besírunk az elsőnél.

Szóval az Illustratorban fogok "mutogatni" de utánozni bárhol lehet... :)

Alapok

Aki még nem látott ilyen jellegű szerkesztőt, fogjon egy üres lapot és rajzoljon 4 kört egymás mellé. Éppen így. Hidd el ez se olyan könnyű, mint amilyennek látszik...

blog1.jpg

Ha ezt sikerült egyedül akkor már jól haladsz, hidd el.

blog2.jpg

És íme, ha ezt le tudod utánozni, akkor már-már kezdődik a varázslat.  Persze azért a fenti csaj még nagyon messze van... :)
Majd azt is elárulom, hogy hogyan kell - ha egyedül nem ment és kéritek...

Címkék:dizájn program adobe tervezés illustrator arculat vektorgrafika cs6 Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://rhcreate.blog.hu/api/trackback/id/tr734736237

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: webdesign antwerp 2018.07.18. 23:24:40

Schwinn Csepel kerékpár - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása